Martijn van Ballekom

Lieve Dorine,

Ik had je eerder een bericht willen sturen maar kies er bewust voor om dat nu pas te doen. Ik kan mij namelijk best voorstellen dat het overweldigend kan zijn als iedereen je op hetzelfde moment condoleert met het overlijden van lieve Ben. Hopelijk kun je nu wat meer tot rust komen. 

Weet dat ik (en wij allemaal) super leuke herinneringen overhouden aan jullie allebei. Ben was zo’n speciaal mens, een constante factor in ons leven en natuurlijk een van de beste vrienden van mijn vader. We zijn zo verdrietig dat hij veel te vroeg is komen overlijden. Mijn ouders zijn er natuurlijk de afgelopen maanden voor jullie geweest maar je kunt mij ook altijd bellen mocht je daar behoefte aan hebben. Je bent natuurlijk van harte welkom in Den Haag!

Heel veel liefs en we denken aan je.

Martijn