Diensten

Na een carrière van 30 jaar in verschillende organisaties heb ik (promotie)onderzoek gedaan neer de vraag wat nodig is om veranderingen doorgevoerd te krijgen. Het antwoord op die vraag luidt in essentie dat dit opgesloten ligt in de besluitvorming die de basis is om tot iets te komen.

Dat geldt zowel op het niveau van organisaties als in het persoonlijke. Mijn bijdrage aan het vinden van oplossingen is verschoven van abstract naar concreet, van ‘hoog over’ naar ‘wat kunnen we nu het beste doen?’

Mijn kracht komt vooral tot zijn recht als de uitdaging groot is. Dat is bijvoorbeeld als partijen het maar niet eens kunnen worden, of als niemand nog een oplossing ziet voor een hardnekkig vraagstuk.

Met onderzoek, advies en mediation kan in korte tijd het licht aan het einde van de tunnel gevonden worden. Wanneer het past help ik u graag die weg te vinden.

Daarnaast ben ik beschikbaar voor het sparren ‘op niveau’ voor strategische en complexe vraagstukken. Met de theorie uit mijn proefschrift kan ik bijvoorbeeld in korte tijd de vinger op de zere plek leggen zodat daarna een volgende stap gemaakt kan worden.

Ook werk ik graag met u in de vorm van een op maat gemaakte masterclass, afgestemd op uw vraag.  Ik stel de lastige vragen die anderen vaak uit de weg gaan en zet u aan om zelf eens met een andere blik naar het eigen werk te kijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.